Sabaaydi massage

De sabaaydi-massage is een oosterse massage met warme Thaise kruidenstempels én warme olie. De kruidenstempels werken verlichtend bij o.a. reuma, fibromyalgie, jicht en spierpijn. 

Ze hebben een reinigende en ontstekingsremmende werking, bevorderen het loslaten van afvalstoffen en vocht en werken kalmerend en verwarmend. 

Bij de Sabaaydi massage stempel je het lichaam met warme kruiden en masseer je vervolgens met je handen en warme olie. Het is een oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.


Kokosstempelmassage

Na een scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt. 

Door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd. Met de kokosstempels wordt de huid zijdezacht, krijgt de huid meer spankracht, vervagen rimpels, krijgt de huid een mooie tint en kom je in harmonie met jezelf.

De scrubstempel bevat de volgende kruiden: Limoenblad, Mangostone, Limoenschil, Zeezout en Kokosvlokken. Door het verwarmen van de stempel met stoom komen de krachten en aroma’s van deze kruiden vrij.


Zwangerschapsmassage

Bij de zwangerschapsmassage word je, ondersteund met kussens, gemasseerd terwijl je op je zij op de tafel ligt. In deze geborgen houding kun je genieten van een ontspannende massage. Ook een fijne massage voor mensen die niet (lang) op hun buik kunnen liggen.


Voetreflexmassage

In een voetmassage van een half uur worden bepaalde reflexgebieden gestimuleerd. Je kunt kiezen uit een massage die gericht is op ontspanning of op het stimuleren van de spijsvertering of op het stimuleren van het afvoeren van de afvalstoffen of het stimuleren van versoepelen van spieren en gewrichten.


Thaise voetmassage

Deze ontspanningsmassage voor je voeten geeft totale ontspanning door het masseren en stimuleren van drukpunten op de voet. In een uur voel je je weer als herboren, alleen door de aanraking van je voeten en onderbenen.


Japanse gezichtsmassage

Heerlijke ontspannende massage, Ko Bi Do. Het is een combinatie van ontspanning, stimuleren van de meridianen en stimuleren van de doorstroming van je levensenergie. Wil je echt je hoofd even helemaal leegmaken dan is dit echt een aanrader.